Menneskerne bag
Kontakt og læs mere om os her!

Image

Carsten Hornstrup

Carsten@joint-action.dk

Direktør - Chefkonsulent

Carsten har de sidste år arbejdet og forsket i at udvikle relationel kapacitet i offentlige organisationer. Dette giver ham en position som en af de førende praktikere og forskere på verdensplan, når det glæder om at udvikle kompetencer, så offentlige organisationer kan håndtere de komplekse udfordringer de står med.


Jacob Storch

Jacob@joint-action.dk

Ledende partner - Chefkonsulent

Jacob er en pioner indenfor relationel konsultation og rådgivningspraksis. Jacob har de senere år specialiseret sig i rådgivningsarbejde og udvikling i vidensintensive miljøer, herunder specielt offentlige organisationer.

Image
Image

Rasmus Rossel


Rasmus@joint-action.dk

Associeret partner - Chefkonsulent

Rasmus har et særligt fokus på teamudviklingssamtaler, Relationel Koordinering, coachingopgaver, samt konkret udmøntning af ny velfærdsledelse.

Rasmus har både som konsulent og leder et naturligt anlæg for en værdsættende ledelsesstil.


Cecilie Mortensen

Cecilie@joint-action.dk

Associeret partner - Chefkonsulent

Cecilie har bred erfaring fra den kommunale verden, hvor hun har arbejdet med tværgående indsatser gennem politik- og strategiudvikling, HR og organisationsudvikling, programledelse og senest som stabschef med ansvar for direktionens tværgående samarbejde.
Med en kandidatgrad i Europæiske Kulturstudier er Cecilie faglært i politik- og kulturanalyse med et skarpt blik for sammenhængene mellem struktur og kultur i politiske organisationer.Image
Image

Mikkel Pilgaard Madsen

Mikkel@joint-action.dk

Associeret partner - Chefkonsulent

Mikkel er uddannet fra Kaospiloterne, et af Nordens førende grunduddannelsesforløb indenfor ledelse og organisering. Han har en bred erfaring med ledelse, konsultation og undervisning som både selvstændig, freelance, frivillig og ansat i den private sektor.


Simon Lyngs Galvin

Simgal@joint-action.dk

Manager of Sales, Marketing & PR

Simon har sit fokus ved markedsføring, salg, internationalisering og forretningsudvikling. Han er uddannet fra Aarhus Universitet, BSS og har en Cand.merc. i International Business. Simon har erfarring fra både ind- og udland.

Image
Image

Alexander Hornstrup Pødenphant

Alexander@joint-action.dk

Marketingsassistent

Alexander har i løbet af flere år hjulpet til i virksomheden, men startede officelt d. 1 august som marketingsassistent. Her hjælper han med alt fra sociale medier, hjemmesideopdatering og grafisk design.


Simon Hannibal Jensen

Simon@joint-action.dk

Analysekonsulent

Simon studerer til dagligt Erhvervsøkonomi på Aarhus Universitet og er ansat hos Joint Action Analytics som analysekonsulent. Simon har gennem sit nuværende studie bl.a. tilegnet sig viden indenfor organisationsadfærd og kvantitative analyseværktøjer.

Image
Image

Johannes Björkman

johannes@joint-action.dk

Ledelses- og organisationskonsulent

Johannes har arbejdet med innovation, kreativitet og samskabelse gennem de sidste ti år – og de seneste to år med et særligt fokus på Relationel Koordinering og relationel ledelse. Med en baggrund fra musikkonservatoriet og kaospiloterne trækker Johannes konkrete erfaringer med kreativitet og skabelsesprocesser ind i arbejdet som konsulent.

Kom i kontakt med os her:


tlf. +45 27 13 40 80
mail: kontakt@joint-action.dk

Du finder os i Aarhus på følgende adresse:Joint Action Analytics A/S
Inge Lehmanns Gade 10, 6. sal
8000 Aarhus C